"Va rog sa solicitati Serviciilor Secrete informatii cu privire la penetrarea clasei politice romanesti de catre cea mai periculoasa ramura a mafiei italiene, Camorra, si de organizatia criminala Propaganda Due. In mod concret, varful de lance al acestora este cetateanul italian Vincenzo di Palo, care a primit ca sarcina spargerea sau compromiterea partidelor romanesti.

El a distrus PNTCD-ul, iar acum are ordin sa distruga si PD-ul. In privinta PRM-ului, tentativa lui a esuat, fiindca eu am fost informat la timp si l-am alungat. Faptul ca n-a plecat cu mana goala, ci a smuls cateva "zdrente", adica niste parlamentari pe care-i santajeaza cu afaceri necurate, nu dovedeste altceva decat zicala conform careia lupul ia din turma, in primul rand, oile bolnave", se spune intr-o scrisoare pe care C.V. Tudor i-a trimis-o presedintelui Traian Basescu. Conform scenariului lui Vadim, "motiunea populara" ce urmeaza a fi prezentata la apropiata Conventie Nationala a PD din 25 iunie ar fi "o diversiune de cea mai joasa speta, menita sa scoata PD de pe orbita sa fireasca si sa-l faca tandari".

C.V. Tudor adauga ca in aparenta Polul Popular, in care vor sa se integreze si democratii romani, e atractiv, dar in realitate "formatiunile care cad in aceasta capcana isi pierd identitatea si vor fi aduse in situatia sa execute orbeste ordinele mafiei politico-economice care coordoneaza acest plan". Vadim il denunta pe Sorin Frunzaverde ca "om de increde al mafiotului di Palo si pion in operatiunea gandita impotriva PD". Vadim cere o expulzare rapida din Romania a lui di Palo. Potrivit unor surse din fostul PPRM, Vicenzo di Palo a fost unul dintre sfetnicii straini care l-ar fi consiliat pe Vadim sa incerce sa intre pe poarta Partidului Popular European, pentru ca o data cu intrarea in aceasta puternica familie ideologica sa se sparga si zidul izolarii externe a PRM.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.