Politica 14 Mai 2009 14:13
Senatorul PSD, Miron Mitrea a inceput sa isi faca un obicei din a aduce cate o acuzatie pe saptamana partidului din care face parte. De aceasta data el critica excluderea lui Madalin Voicu de catre grupurile de interese din PSD.
Mitrea este de parere ca excludera lui Voicu este “cea mai grava isprava a grupului de interes” din jurul colegului sau Viorel Hrebenciuc a carui principala tinta este chiar Miron Mirea si apropiatii sai, considera senatorul social-democrat.

Arsenalul folosit a fost divers, de la sicane puse in practica de procurori politici, la inlocuiri din functii si chiar excluderi din partid. Pedepsirea lui Madalin Voicu este doar ultima isprava a acestor baieti destoinici. Dar si cea mai grava”, scrie fostul ministru pe blogul personal.

Acesta pare ingrijorat de faptul ca “astfel de practici murdare” se fac in plina campanie electorala pentru europarlamentare si considera ca luptele din interiorul partidului ii vor murdari imaginea si ii vor scadea sansele de reusita si liderului Mircea Geoana la prezidentiale.

In conditii de campanie numai de un scandal intern nu avea nevoie PSD. Un scandal care arata ca degeaba te lupti si castigi alegerile parlamentare in fieful adversarilor politici, pentru ca poti fi oricand dat afara din partid. Un scandal care dovedeste ca daca iti permiti sa-ti exprimi liber opiniile si sa-ti critici sefii, risti oricand sa fii exclus fara explicatii. Un scandal care demonstreaza ca degeaba avem un statut la partid, pentru ca acesta poate fi oricand incalcat de un grup de interese”, sustine Mitrea.

Astfel, senatorul PSD face un apel catre colegii sai din functiile mai inalte ale partidului si catre “grupurile de interese” si ii roaga pe acestia ca de dragul partidului sa se prefaca macar trei saptamani ca le pasa de soarta social-democratilor.

Prefaceti-va macar trei saptamani ca va pasa de partidul acesta. Puneti frau intereselor personale. Macar sa trecem alegerile”, incheie Miron Mitrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.