Politica 12 Mai 2009 15:52
Daciana Sarbu nu vrea sa cheltuiasca prea multi bani in campania electorala pentru un nou mandat de europarlamentar. Cea mai mare parte din suma necesara ar trebui sa vina din partea organizatiilor care au facut propunerile de candidati", a declarat Daciana Sarbu pentru Q Magazine.
"Ei m-au propus, asa ca trebuie sa suporte cheltuielile. Eu nu am cerut bani", spune europarlamentarul PSD. Totusi, Daciana Sarbu mai spune ca si ea va contribui cu o parte din suma necesara, dar ca greul cheltuielilor ramane in sarcina organizatiilor de partid. Declaratia vine dupa ce surse din conducerea PSD i-au transmis liderului Mircea Geoana ca deputatii si senatorii partidului nu se arata dispusi sa dea bani pentru sustinerea actualei campanii electorale. Iar principala tinta a acestor declaratii e tocmai Daciana Sarbu. „Este intolerabil ca un politician ca Daciana Sarbu sa se planga ca nu are bani sa isi sustina campania pentru euroalegeri. Are tata ministru (Ilie Sarbu - ministrul Agriculturii) si sot ministru (Victor Ponta - ministrul pentru relatia cu Parlamentrul). Sa nu mai vorbim si de salariul de europarlamentar. Este trist ca astfel de oameni cer acum fonduri de la partid si finantari de la senatorii si deputatii PSD", ne-a declarat un vicepresedinte pesedist. In aceste conditii, conducerea partidului le-a recomandat candidatilor la Parlamentul European sa contribuie cu cel putin 50-60 de mii de euro, suma la care se vor adauga finantarile sponsorilor. Subiectul banilor pentru euroalegeri ar urma sa fie discutat la Consiliul National PSD de saptamana aceasta, a mai spus Daciana Sarbu.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.