Politica 11 Mai 2009 17:12
Presedintele Traian Basescu a anutat in cadrul discursului sustinut cu ocazia lansarii candidatilor PDL pentru PE, ca va merge mult prin tara "nu numai in luna mai, ci si in iunie, in iulie, in august si in noiembrie si in decembrie si in ianuarie" pentru a vedea cum sunt investiti banii.
"Si pentru ca tot vorbim de reluarea cresterii economice, spre insatisfactia foarte multora, vreau sa stiti ca o sa umblu mult in tara. Nu pentru ca voi fi sau as fi in campanie electorala, eu am umblat in tara in tot mandatul meu, am umblat si cand eram ministru, imi place sa umblu printre oameni, dar voi umbla mai ales sa vad cum se investesc cei circa 9 miliarde de euro rezervati de Guvernul Emil Boc investitiilor directe din bugetul de stat", a afirmat Traian Basescu, potrivit NewsIn.

Presedintele a explicat ca turneul sau prin tara se va intinde pe tot parcursul anului si chiar si in ianuarie 2010. "Voi fi pe santiere cum la fel voi fi si in multe locuri unde va sarbatoriti localitatile.Si nu numai in luna mai, ci si in iunie, in iulie, in august, si in noiembrie, si in decembrie si in ianuarie", a declarat presedintele Basescu. Afirmatia sa a fost intampinata cu aplauze si ovatii din partea invitatilor la evenimentul de lansare a candidatilor PDL pentru Parlamentul European.

Traian Basescu a afirmat insa, in repetate randuri, ca nu s-a decis daca va candida la alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.