Politica 8 Mai 2009 03:48
Vicepresedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Elena Udrea a facut o "greseala politica" spunand ca o va vota pe Elena Basescu pentru Parlamentul European, declaratia ministrului Turismului fiind catalogata de acesta drept "nepotrivita", relateaza NewsIn.
Oltean a spus ca, in Bistrita-Nasaud, dar si in tara, membrii PDL isi vor sustine proprii candidati pentru a face un scor cat mai bun pentru partid, care sa permita acestuia sa aiba intre 13 si 15 europarlamentari, transmite corespondentul NewsIn.

"Simpatizantii Elenei Basescu o vor vota, dar membri PDL vor pune stampila pe candidatii partidului pentru Parlamentul European", a spus Ioan Oltean care a adaugat ca, in situatia in care Elena Basescu va dori sa vina in campanie in judetul Bistrita-Nasaud, ea va fi sprijita "logistic" de PDL care ii va pune la dispozitie sali pentru a se intalni cu simpatizantii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.