Politica 8 Mai 2009 03:38
Seful PNL Iasi, deputatul Relu Fenechiu, si primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, au avut, joi, un schimb dur de replici, vicepresedintele PSD amenintandu-l pe liberal ca il va actiona in judecata, dupa ce acesta l-a facut "tigan", transmite corespondentul NewsIn.
Cei doi au intrat in conflict dupa ce, marti, primarul Iasiului l-a acuzat pe Fenechiu ca a avut interese personale pentru faptul ca nu s-au facut blocuri ANL la Iasi in perioada guvernarii liberale.

"V-am mai aratat documente in decursul timpului, corespondenta trimisa de mine si de reprezentatii ANL la Primaria Iasi pentru a trimite documentatia pentru a primi bani pentru locuinte pentru tineri. Cred ca nu iesea spaga de rigoare si de aceea nu a trimis. (...) Gheorghe Nichita e ca un tigan care cere de pomana toata saptamana si te injura ca nu-i dai si sambata", a spus Relu Fenechiu joi, intr-o conferinta de presa.
In replica, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a precizat ca va analiza oportunitatea trimiterii in judecata a liberalului deoarece acuzatiile acestuia sunt "foarte grave".

"Asa este el, el ca om asa se exprima. Voi analiza sa vad daca pot sa-l dau in judecata.(...) Domnul Fenechiu se crede acum in politica la fel ca atunci cand vindea tigari, blugi si casete porno in campus", a declarat, la randul lui, vicepresedintele PSD, Gheorghe Nichita.
Conflictul dintre cei doi politicieni a izbucnit marti, cand primarul Iasiului i-a reprosat lui Fenechiu ca parlamentarii PNL nu au atras fonduri pentru constructia de blocuri ANL la Iasi deoarece au avut interese imobiliare.

"(Liberalii, n.r.) nu au adus bani pentru ANL-uri la Iasi special sa faca Fenechiu si ceilalti imobiliare, sa aiba clienti pentru investitiile pe care le faceau dansii in imobiliare", declara, marti, primarul Nichita, facand aluzie la cartierul de vile pe care deputatul il construieste in cartierul rezidential Bucium din Iasi.

Fenechiu i-a raspuns atunci lui Nichita printr-un comunicat de presa in care a respins acuzatiile lansate de vicepresedintele PSD.
"Tinerii nu au locuinte ANL din cauza lui Gheorghe Nichita. La ultima disputa pe care am avut-o public cu domnul primar, situatia statea cam asa: ANL vroia sa demareze lucrari de constructii de locuinte pentru tineri, iar primaria condusa de Gheorghe Nichita nu era in stare sa dea drumul actelor necesare. Banuiesc ca e la fel si acum", a sustinut Fenechiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.