Politica 8 Mai 2009 17:39
PNTCD a lansat joi, cu o intarziere de doua ore, candidatii la europarlamentare, presedintele formatiunii, Petre Milut, declarand ca PNTCD reprezinta o alternativa la politicienii "incompetenti si mincinosi" care au condus tara in ultimii ani.
Marian Petre Milut, cap de lista pentru PE, a criticat dur actuala clasa politica, acuzand-o de "incompetenta crasa", coruptie si minciuna si a cerut romanilor sa voteze PNTCD, "singurul partid crestin-democrat din Romania, care va trimite la Bruxelles oameni adevarati".

Presedintele PNTCD a criticat numirile pe criterii politice legiferate de partidele aflate la guvernare, "mafia transpartinica formata de politicieni", dar si apetitul acestora pentru certuri si scandaluri. "Romania a dus in Europa modelul politicianului televizor. El e permanent la TV, in loc sa construiasca infrastructura tarii, sa se ocupe de problemele grave. Sta tot timpul la televizor, mintind cu nerusinare ca va rezolva problemele si ulterior, cand nu le rezolva, isi cere scuze. Sa-si ceara scuze, dar sa-si dea demisia!"a declarat Milut.

Potrivit lui Milut, PNTCD are proiecte pentru fiecare domeniu, social sau economic. "Trebuie sa vorbim mai departe despre satul romanesc, sa ne aplecam asupra problemelor taranului. Este inadmisibil sa avem in 2009 o agricultura neperformanta, ca nu s-au luat nici macar fondurile europene destinate acestui domeniu. Noi trebuie sa cerem de la UE banii taranilor!" a spus taranistul, transmite NewsIn.

Discursul sau a incheiat prezentarea eurocandidatilor, un eveniment care a pus la incercare rabdarea membrilor PNTCD si a tinerilor suporteri invitati sa faca atmosfera fiind intarziat cu doua ore startul evenimentului. La ora 12:30, cand era programata lansarea, staff-ul tehnic abia incepuse sa aranjeze sala, sa monteze schele si panouri si sa faca reparatiile necesare, invitatii fiind nevoiti sa suporte zgomote asurzitoare.

Evenimentul a inceput in jurul orei 14:30, pe scena perindandu-se trei dintre candidatii aflati pe primele locuri din lista pentru europarlamentare, Eugen Moiescu, Florin Diaconu si Mircea Scheanu, care au amintit de istoria partidului, sustinand ca PNTCD ii poate reprezenta cu demnitate la Bruxelles.

Primii patru candidati la PE din lista prezentata de PNTCD sunt Marian-Petre Milut, Eugen Romulus Moiescu, Florin Diaconu si Mircea Scheanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.