Politica 8 Mai 2009 16:03
Candidatul independent la Parlamentul European Pavel Abraham sustine ca fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, nu este un candidat independent, dar i-a dorit acesteia sa obtina un milion de voturi si sa fie cea care distruge un sistem "ticalosit.
"Pe Elena Basescu o tratez ca un partener adevarat, nu o sa fac nici un atac la persoana, dar de la inceput pot sa va spun ca daca cineva crede ca ea este independent face o greseala. As vrea ca Elena Basescu sa obtina un milion de voturi, astfel incat sa fie cu adevarat, fara sa vrea, un om care distruge sistemul numit - chiar de catre reprezentantii partidului din care provine - ticalosit. Fiindca va avea de suferit un partid si vom asista mai repede la distrugerea unui mecanism, alianta toxica care functioneaza acum, in care avem la numarator almanahe si la numitor succesuri. Romania cu asemenea lucruri nu poate fi in Europa in frunte”, a afirmat Abraham, in cadrul unei conferinte de presa la Cluj-Napoca, transmite NewsIn.

Candidatul independent a mai spus despre Elena Basescu ca ramane „fata lui tata” si a numit candidatura ei un „simulacru si o smecherie”.

Abraham isi va lansa oficial candidatura la Parlamentul European vineri, la Zalau, in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Detectivilor Particulari din Romania. Acesta a spus ca sloganul principal de campanie electorala va fi „Toti avem ceva de spus in Europa”.

Fostul sef al Agentiei Nationale Antidrog Pavel Abraham are 60 de ani. A fost pro-rector al Academiei de Politie si primul secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.