Politica 7 Mai 2009 02:10
Silvian Ionescu si Sulfina Barbu ar putea fi scosi pe tusa din functiile pe care le detin in PD-L. Potrivit unor surse din partid, in momentul de fata se lucreaza intens pentru inlocuirea lui Silvian Ionescu din functia de presedinte al Filialei sectorului 3, urmand ca si Sulfina Barbu sa fie, ulterior, debarcata din fruntea Organizatiei de Femei a PD-L.
Aceleasi surse sustin ca in spatele acestor epurari ar sta insusi presedintele Traian Basescu, motivul fiind profunda nemultumire a sefului statului legata de afacerile lui Silvian Ionescu si ale Sulfinei Barbu derulate prin firma KVB Economic. Pentru locul lui Silvian Ionescu “se incalzeste” fostul sindicalist Catalin Croitoru, care deja a pus bazele unei organizatii paralele de conducere a Filialei sectorului 3, in care este inclus si Silviu Prigoana. Pentru sefia Organizatiei de Femei se pregateste Elena Udrea, actualul ministru al turismului.

Scandalul legat de firma privata KVB Economic a sefului Garzii de Mediu, Silvian Ionescu, si a presedintei Comisiei de Administratie Publica din Camera Deputatilor Sulfina Barbu, l-a suparat in asa hal pe presedintele Traian Basescu incat nici nu mai vrea sa auda de cei doi.

Chiar daca Silvian Ionescu a demisionat din respectiva firma, iar Sulfina Barbu incearca sa se puna bine cu fiica presedintelui Traian Basescu, Elena, pe care face orice ca sa o sprijine in campania electorala, seful statului tot suparat ramane, sustin surse din PD-L. Asa ca presedintele Basescu a sugerat PD-L schimbarea celor doi din functiile pe care le detin.

Sugestia lui Traian Basescu este litera de lege pentru nou- venitii in PD-L, dar nu si pentru vechea garda democrata, care nu se preda cu una, cu doua. Asa ca, potrivit acelorasi surse, la nivelul conducerii PD-L sector 3 se duce o lupta apriga intre parlamentarul sindicalist Catalin Croitoru, care se si vede in fruntea bucatelor, si vechea grupare construita in jurul lui Silvian Ionescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.