Politica 7 Mai 2009 01:56
Din cauza absenteismului masiv, la Camera se amana saptamanal voturile finale. Roberta Anastase vrea sa publice numele chiulangiilor pe Internet.
Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (PDL), a inregistrat miercuri la Biroul Permanent al institutiei o initiativa legislativa de modificare a statutului parlamentarilor, care are drept finalitate publicarea saptamanal, pe site-ul Camerei, a numelor deputatilor care lipsesc de la lucrarile din plen si de la comisiile de specialitate.

Initiativa legislativa vine ca urmare a absenteismului masiv inregistrat in ultimele doua luni si care a condus la un adevarat blocaj la sedintele de vot final. In urma cu un an si jumatate, presedintele de atunci al Camerei, Bogdan Olteanu (PNL), a avut o initiativa similara, dar ea a fost respinsa de catre Biroul Permanent al Camerei.

La Camera Deputatilor, in lunile martie, aprilie si in prima saptamana a lunii mai, din noua sedinte de vot final, doar in doua - 17 martie si 15 aprilie - s-a putut vota.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.