Politica 7 Mai 2009 01:29
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a participat miercuri la o intalnire cu Liga Studentilor Social Democrati, unde a spus ca era "ingrijorat" pentru ca nu stia cui va lasa partidul dupa alegerea sa la Cotroceni, dar ca acum stie, si le-a spus tinerilor ca pot avea functii de responsabilitate in stat.
Geoana a fost asteptat circa jumatate de ora de cei 200 de tineri participanti pentru a fi inceputa manifestarea organizata de Tinerii Social Democrati, timp in care nerabdarea studentilor i-a iritat chiar pe organizatorii evenimentului. "Lumea se plictiseste si incepe sa huiduie", i s-a adresat unul dintre ei presedintelui TSD, Nicolae Banicioiu, cu rugamintea de a-i calma pe cei din sala. Cei care asteptau erau studenti, in cea mai mare parte de la Politehnica, dar si basarabeni, imbracati cu totii in tricouri rosii.

In scurt timp a ajuns si presedintele PSD, care a fost primit pe scena de la Casa Studentilor cu un tricou rosu. Geoana a evitat sa-l imbrace, chiar daca si-a dat jos sacoul, preferand sa-l atarne pe umar. In plus, liderul PSD a mai primit cadou o pereche de manusi de box rosii. Ca replica, Geoana le-a spus tinerilor: "Cred ca-i facem knock out in doua reprize, prima repriza la europene si a doua la prezidentiale, la toamna".
Totodata, presedintele PSD i-a gratulat pe studenti spunand ca intrarea lor in politica "este primul semn ca Romania se poate zdraveni". "Eram ingrijorat in ultimele cateva saptamani, dupa ce ajung la Cotroceni cui las partidul, acum stiu cui sa las partidul cu astfel de tineri", a marsat Geoana in aplauzele participantilor.

Mai mult, liderul social - democrat a spus ca este vorba de un an important in care conteaza pe sprijinul tinerilor, dupa cum si acestia vor putea conta pe el in urma alegerilor. "Veti ajunge, sunt convins ca repede, sa aveti pozitii de responsabilitate in statul roman intr-un fel sau in altul. O parte dintre cei prezenti aici sunt deja in structurile Guvernului, deci nu este o problema atat unde ajungi, ci ce faci dupa ce ajungi", a spus Geoana.

La finalul cuvantarii presedintele PSD le-a spus studentilor ca politica nu inlocuieste cariera, dar o poate accelera, urandu-le totodata bun venit. "Sunteti in cel mai mare partid, bine ati venit acasa la voi, partidul este al vostru, ambitia este a voatra, succes si cu Dumnezeu inainte, la munca si la victorie", a incheiat Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.