Liderul executiv al PSD, Adrian Nastase, a criticat, intr-un interviu pentru Amos News, "dorinta lui Traian Basescu de a se juca cu partidele politice" si, in aceasta ordine de idei, transformarea PD dintr-un partid social-democrat, intr-unul popular, de dreapta.

Potrivit lui Nastase, care a lasat sa se inteleaga ca oamenii au votat la alegeri doctrine, in urma jocului lui Basescu, sunt distruse eforturi de 15 ani de clarificare ideologica. "PD-ul, care a mers in fata electoratului cu un mesaj de centru-stanga, cu o dimensiune sociala puternica, acuma trece din buzunarul din stanga in buzunarul din dreapta al lui Traian Basescu.

Si devine popular, ceea ce este pana la urma si o mare frauda electorala", a adaugat Nastase. Potrivit liderului executiv al PSD, PD a venit cu o oferta in alegeri, iar dupa sase luni, se transforma dintr-un partid de stanga se transforma intr-unul de dreapta. "La magazinul din Romania s-a bagat doctrina populara, si toata lumea sta la coada", a mai spus Nastase.

Circul nu poate sa dureze

Vorbind despre situatia politica din Romania, Nastase a incercat o comparatie a lui Basescu cu Regele Carol al -II-lea. "Carol al-II-lea a distrus practic sistemul de partide pentru a pregati un sistem de dictatura, eu sper sa nu fie cazul in Romania, dar in momentul in care practic toate institutiile se duc sa fie controlate de catre presedintele Romaniei, procurorii intra sub control politic si lucrul asta s-a vazut foarte clar prin angajarea raspunderii Guvernului, televiziunea si radio-ul public au fost decapitate...", a adaugat liderul PSD. Potrivit acestuia, "circul" nu poate sa dureze, pentru ca pana la urma presedintele este o parte a Executivului. Ca atare, a adaugat liderul PSD, Basescu nu va putea sa spuna la nesfarsit: "Stiti eu sunt bun si guvernul e rau!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.