Politica 6 Mai 2009 04:41
Presedintele PNTCD Cluj numit de presedintele fomatiunii Marian Petre Milut, Romulus Luca, a anuntat, marti, ca este impiedicat sa intre in sediul partidului de catre celalalt presedinte al filialei, Ioan Feraru, ales in data de 25 aprilie, de aripa condusa de Radu Sarbu, informeaza NewsIn.
Pe o fereastra de la sediul partidului a fost postat anuntul: "Data fiind starea tehnica precara a incuietorilor de la intrarea principala in sediul PNTCD Cluj, rezultata in urma fortarilor repetate, Biroul Judetean al PNTCD Cluj a hotarat, in sedinta de urgenta din data de 30 aprilie 2009, ca sediul PNTCD Cluj sa fie inchis pana la definitivarea reparatiilor", acesta fiind semnat de presedintele PNTCD Cluj, Ioan Feraru.

Luca, numit in data de 4 aprilie in fruntea PNTCD Cluj, sustine ca a depus deja o plangere penala impotriva lui Feraru pentru tulburare de posesie. El spune ca nu poate organiza campania electorala a partidului pentru ca nu are de unde. "Pur si simplu vin sa imi iau functia in primire. Nu pot sa intru, intrucat domnul Ioan Feraru se considera presedintele organizatiei judetene./.../"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.