Politica 6 Mai 2009 13:46
Deputatul UDMR de Arad Farago Peter a declarat, marti, ca, dupa data de 1 iunie, majoritatea primarilor vor sta la coada si se vor milogi la Guvern pentru bani, deoarece la ultima rectificare bugetara sumele cuvenite din TVA au fost drastic taiate, transmite corespondentul NewsIn.
"Dupa 1 iunie, majoritatea primarilor din judetul Arad vor sta la coada si se vor milogi la centru, adica la Guvern pentru bani, pentru ca la rectificarea bugetara din saptamana trecuta sumele cuvenite din TVA au fost drastic taiate“, a afirmat Farago Peter.

Deputatul UDMR mai sustine ca suma de 811,9 milioane lei, cu care primariile din tara vor primi mai putini bani, va impinge multe orase si comune din judetul Arad in pragul falimentului.

De asemenea, deputatul maghiar a mai spus ca rectificarea bugetara va forta IMM-urile sa aplice metode financiare „mai putin crestine“, pentru a supravietui.

"Pe de alta parte, rectificarea in minus va forta IMM-urile sa aplice metode financiare mai putin crestine pentru a supravietui”, a mai afirmat deputatul UDMR, Farago Peter.

Proiectul de aprobare a Ordonantei de Urgenta 34/2009 privind rectificarea bugetara a fost adoptat, saptamana trecuta, de Camerele reunite ale Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.