Politica 5 Mai 2009 01:44
Institutul de casa al PSD ii recomanda lui Basescu sa nu mai candideze la prezidentialele din toamna, iar democrat-liberalilor le sugereaza voalat sa-si schimbe numele. Pedelistii spun ca nu accepta sfaturi de la pesedistii lui Severin.
Traian Basescu ar face un mare serviciu Romaniei in plan european daca nu ar mai candida la alegerile prezidentiale din toamna acestui an, sustine Institutul Social Democrat “Ovidiu Sincai, intr-un raport asupra influentei tarii noastre in Uniunea Europeana.

“Recastigarea respectului international de catre Romania nu poate fi realizata decat de un nou presedinte, deoarece Traian Basescu si-a epuizat resursele de credibilitate in plan international. Ca atare, ii recomandam presedintelui in functie sa nu mai candideze pentru un nou mandat”, se arata in documentul realizat de institutul de casa al PSD. Social democratii condusi de Adrian Severin il acuza pe seful statului ca a izolat Romania in plan international, prin numeroase gesturi si declaratii publice.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.