Politica 5 Mai 2009 19:32
Senatorul PNL Puiu Hasotti a caracterizat-o luni pe ministrul Turismului, Elena Udrea, drept o "diva de mucava" si "noua Mita Biciclista", sustinand de asemenea ca aceasta cheltuie bani publici pentru "iluzoria convingere a lumii" ca Romania e paradisul planetei.
"Asistam la metamorfozarea Ministerului Turismului intr-un minister al propagandei sui generis implicand cheltuieli cu sau fara rost a banului public pentru, vezi Doamne, rebranduirea Romaniei si iluzoria convingere a lumii ca intre Carpati, Dunare si Marea Neagra e paradisul de pe planeta. Aproape de prisos sa amintesc posturile jenante, daca n-ar fi grotesti, in care s-a pus si se pune zilnic cu o lejeritate ce frizeaza inconstienta dna ministru de resort, eterna diva de mucava a happeningurilor montate cand in Bucovina, cand pe litoral, unde s-a afisat, cu ie taraneasca si…strech de firma, drept un fel de noua Mita Biciclista", a afirmat liberalul intr-o declaratie politica sustinuta in plenul Senatului.

Liberalul a sustinut apoi ca Udrea s-a imbracat nerespectuos la Alba Iulia, cand cetatea a fost inclusa in circuitul turistic. "Pe la Alba Iulia, in caleasca habsburgica, demonstrand, in cazul din urma, ca nici nu i-a trecut prin minte sa fie mai decenta intr-un loc incarcat, in primul rand, de istorie romaneasca, de la stramosii daco-romani la Mihai Viteazul sau de la acesta la suveranii intregitori de la 1918, Ferdinand I si Maria", a mai sustinut liderul senatorilor liberali.

Nici presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, si actiunea sa de a aduce lumina de la Ierusalim nu au scapat ironiilor lui Hasotti. El a fost numit "un neprihanit care nu are nimic de-a face cu ceva sfant". Si "sarbatoarea laica de 1 Mai al lui Vanghelie et company" a fost sub tirul liberalului. El a spus ca pentru micii lui Vanghelie s-au dat "batalii ca la Posada sau Calugareni", de la petrecere nelipsind valurile de bere, manelele, "muzichia preferata a PSD".

Despre Emil Boc, liberalul a spus ca este "mult prea umilul si docilul scutier al voievodului din Cotroceni". "In ceea ce ma priveste, imi permit sa adaug: atentie, pietoni; atentie, electori! Actualul guvern functioneazǎ precum masina comunismului: nu are motor, nu are volan, dar toatǎ energia si-o consumǎ prin claxon", a conchis Hasotti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.