Politica 4 Mai 2009 13:59
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Politic Central, ca liberalii vor depune motiunea de cenzura, dupa ce vor avea o ultima discutie in cursul zilei cu UDMR pe aceasta tema.
Vosganian a spus ca textul motiunii este finalizat si ca acesta subliniaza "situarea actualei guvernari in afara realitatii", cu accente pe componenta de educatie considerata de liberali "cel mai mare esec" al politicii guvernamentale. Un alt subiect atins de motiunea de cenzura se refera la OUG privind deconcentratele, care "politizeaza structurile administratiei"."Actualul Guvern agraveaza criza economica", a spus Vosganian, subliniind ca solutia este demiterea Cabinetului Boc, transmite NewsIn.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca luni sau marti textul motiunii de cenzura va fi depus in Parlament.

Potrivit liderului liberal, textul este finalizat si semnaturile sunt stranse. Antonescu a mai declarat ca cele doua partide politice care semneaza motiunea de cenzura au purtat discutii si in judetele tarii si ca unele categorii profesionale sunt de acord cu gestul opozitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.