Politica 4 Mai 2009 02:56
Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie si-a imbarbatat ieri colegii de partid, prezentandu-le un sondaj intern conform caruia Traian Basescu s-ar afla pe un trend descendent, iar Mircea Geoana si pesedistii sunt pe val.
"De la Bucuresti la Cluj totul va fi rosu. Basescu este pe duca, coboara in sondaje vertiginos.

Suntem aproximativ egali si o sa-i batem. Mircea Geoana va castiga in primul rand in Bucuresti, iar apoi in toata tara", a sustinut primarul Sectorului 5 in fata activistilor PSD reuniti la Brasov pentru un instructaj de campanie. In sondajul pesedistilor, realizat de CCSB, Traian Basescu se afla pe primul loc ca intentie de vot in Bucuresti cu 31%, dar este urmat indeaproape de Mircea Geoana 27% si Crin Antonescu 21%.

Pedelistii domina Capitala cu 33%, dar sunt in cadere libera, a interpretat Vanghelie. Pesedistii au 29% intentie de vot, iar liberalii 19%. Mezina presedintelui are sanse sa ajunga in Parlamentul European, ea fiind cotata cu 5%


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.