Secretarul general interimar al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, azi, inaintea sedintei BPN, ca PSD a semnat contractul de consultanta cu compania americana Benenson Strategy Group, care are in vedere profesionalizarea comunicarii PSD cu grupurile sale tinta.
Zgonea a evitat sa precizeze data la care a fost semnat contractul si suma care face obiectul acestuia. El a precizat totodata, conform Mediafax, ca semnarea acestui contract a fost acceptata de BPN al PSD si de presedintele Mircea Geoana. E drept, nu aceeasi opinie o are si Ion Iliescu, cel care a declarat ca o companie americana nu are cum sa cunoasca specificul si realitatile Romaniei. Ca firma Benenson are succese importante la activ, desi a fost infiintata relativ recent, in 2001, e incontestabil, daca ne gandim in special la consilierea lui Barack Obama. Interesant de remarcat, insa, pe lista clientilor importanti ai firmei se afla Fundatia Soros, adica organismul despre care se spune ca a pus multe caramizi la soclul lui Traian Basescu, prin intermediul numeroaselor ONG-uri romanesti pe care le sponsorizeaza si al repezentantilor societatii civile care activeaza in cadrul acestora. Practic, numele Soros se leaga de cel al principalilor sustinatori ai actualului presedinte, care l-au propulsat la putere in 2004, in dauna lui Nastase si a PSD. Alti clienti notabili ai Benenson, de aceasta data din domeniul ne-politic, sunt, conform siteului oficial al firmei, postul de muzica VH 1 si fundatia lui Jim Henson, creatorul papusilor Muppets, care are scopul de a populariza si prezerva creatia celebrului papusar, in frunte cu Kermit, Fozzie, Miss Piggy si restul starurilor din spectacol.


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.