Viceliderul grupului liberal din Senat, Mario Ovidiu Oprea, a declarat joi la Craiova ca PNL ar putea propune o initiativa legislativa prin care presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sa indeplineasca si functia de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), transmite NewsIn.
Oprea a precizat ca PNL va propune aceasta initiativa legislativa daca ordonanta privind numirea lui Mircea Geoana in aceeasi functie va trece de Parlament si va fi declarata consitutionala.

"In cazul in care Curtea Consitutionala va spune ca aceasta lege este in regula, daca va fi considerata in regula, voi initia alaturi de colegii mei un proiect de lege, o initiativa legislativa, prin care vom propune ca si presedintele Camerei Deputatilor sa fie vicepresedinte al CSAT. De ce sa nu fie reprezentanta si Camera Deputatilor in CSAT? E vorba de reprezentari diferite, iar Camera Deputatilor, la importanta ei, are nevoie de o asemenea reprezentare", a afirmat Mario Ovidiu Oprea in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul PNL Dolj.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.