Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, este acuzata de neprofesionalism de catre social-democratul Eugen Nicolicea si de grupul liberal.

Criticile vizeaza unele abateri ale Robertei Anastase, printre care se numara si intreruperea in mod abuziv si nelegitim a ultimelor sedinte in plen.

Atat social-democratul, cat si liberalii au indoieli cu privire la capacitatea profesionala a acesteia de a prezida sedintele in plen. Deputatul PSD Eugen Nicolicea le-a recomandat, ieri, in plen, deputatilor PD-L sa solicite revocarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor Roberta Anastase, pentru ca incalca Regulamentul acestui for si conduce “defectuos” lucrarile.

Potrivit declaratiilor facute de Nicolicea pentru "Gardianul“: “problema privind prezidarea defectuoasa apare tocmai din necunoasterea regulamentelor Camerei, recomand delegarea de catre doamna Roberta Anastase a unei persoane capabile, pentru ca dumneaei poate face acest lucru, astfel incat adoptarea legilor sa se faca intr-un mod mult mai eficient.

Mi s-a indeplinit dorinta referitoare la prezidarea sedintei a domnului Ioan Oltean, cum anuntasem cu o zi inainte, se vede ca dumnealui cunoaste regulile si regulamentele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.