Ministrul Nita acuza PDL ca vrea un aerodrom mic "pentru smecherii sai“. Primarul PDL Scripcaru sustine ca liberalii si pesedistii s-au asociat cu o firma-cutie postala ca sa dea un nou tun "Popoviciu“ pe 200 de hectare ale Institutului Cartofului.

Aeroportul de la Brasov a blocat Coalitia PSD-PDL, cele doua partide aruncandu-si acuzatii grele pe marginea pistelor de zbor inca neconstruite.

Liberalii, initiatori ai proiectului de constructie, prin presedintele Consiliului Judetean (CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, s-au extras din scandal si i-au lasat pe pesedisti, implicati la varf in constructia aeroportului, sa se lupte cu democrat-liberalii, care se opun cu toate mijloacele adoptarii ordonantei prin care 200 de hectare de teren trec de la un institut agricol de la Ghimbav la CJ, pentru constructie.

Cuvinte grele s-au aruncat si ieri in ple-nul Camerei Deputatilor intre PSD si PDL, din cauza ca presedintele institutiei, Roberta Anastase, s-a opus dezbaterii ordonantei.

PSD a cerut revocarea din functie a Robertei Anastase, si insusi ministrul PSD al IMM-urilor, Constantin Nita, a acuzat-o pe aceasta ca „nu are cuvant“. "Chiar sa nu mai avem onoare? Un presedinte al Camerei sa nu-si respecte cuvantul? Dumneavoastra cum vreti sa dezvoltati turismul? Cu ce vreti sa-l faceti, cu caruta? Autrostrazi nu vreti, aeroport nu vreti, cum vreti sa dezvoltati tara asta?“, a intrebat, in plenul Camerei, ministrul Nita.

Pesedistul i-a atacat pe liderii PDL pentru ca se opun constructiei aeroportului la Brasov. „De ce acum nu va tineti de cuvant? Ca niste smecheri vor sa-si foloseasca avioanele personale pe un aeroport mic? Nu vom sta sa asistam la aceasta bataie de joc“, a declarat ministrul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.