Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti, ca nu este firesc ca angajatii din anumite institutii publice sa aiba salarii mai mari ca sefii lor, spunand ca numai o lege a salarizarii unice va rezolva aceasta problema, potrivit NewsIn.

"Cred ca sunt anomalii ale acestui sistem. Eu cred ca si Guvernul a facut o eroare atunci cand a limitat doar salariile celor cu salarii foarte mari, deci ale conducatorilor institutiilor, in timp ce subordonatii acestora au salarii mai mari decat liderii acelor organizatii. Nu este firesc.

Pana la urma, cineva care conduce o institutie are si responsabilitate, dar si rasplata din partea societatii pe masura muncii pe care o depune", a declarat liderul social-democrat:

Mircea Geoana a comentat articolele aparute in presa, pe baza unor date obtinute de NewsIn despre unii functionari parlamentari care castiga mai mult decat presedintele unei camere de Parlament si chiar mai mult decat presedintele Romaniei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.