Primii oameni in stat ori politicienii obisnuiti si chiar familia regala au preferat sa-si petreaca Pastele in sanul electoratului, cu bai de multime.

Presedintele Traian Basescu, impreuna cu sotia sa, Maria, si fiica lor cea mica, Elena, si-a petrecut ajunul Pastelui si Noaptea de Inviere in Bucovina.

Familia Basescu a asistat la slujba de Inviere la Manastirea Humorului, ajungand in judetul Suceava inca de vineri dupa-amiaza. Imediat a plecat intr-o vizita la socri, in Burdujenii Sucevei. Sambata au vizitat manastirile Voronet, Moldovita si Sucevita.

Duminica au participat la concertul de la Mamaia al lui Goran Bregovic, unde a fost prezent si ministrul Turismului, Elena Udrea.

Seful statului a facut o baie de multime, a dat mana cu zeci de persoane prezente, care au tinut sa il salute, s-a fotografiat si a dat autografe inclusiv pe bancnote.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.