Disfunctionalitatile in guvernarea tarii sunt legate de neimplicarea totala a presedintilor celor doua partide in procesul de guvernare si de faptul ca unii ministri ai PD-L si ai PSD nu respecta protocolul coalitiei de guvernare, a afirmat joi vicepresedintele PD-L Cezar Preda, citat de Agerpres.
Deputatul PD-L a cerut presedintilor celor doua partide aflate la guvernare "sa iasa din neputinta de a gestiona o semnatura clara".

"Ceea ce cer eu presedintelui PD-L si presedintelui PSD este sa fie cu adevarat presedinti de partide, le cer sa iasa din aceasta neputinta de a gestiona o semnatura pusa pe o intelegere clara pentru a guverna Romania, ii rog pe ambii presedinti sa nu tina cont de niciun smecher, nici din PD-L, nici din PSD, smecheri care au ajuns chiar ministri si care fac ceea ce vor, numai sa respecte protocolul nu", a solicitat Cezar Preda.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.