O mare parte a politicienilor romani aleg sa-si petreaca sfintele sarbatori de Paste in tara, alaturi de familie si de cei dragi.

Presedintele Traian Basescu isi va petrece vacanta de Paste in Bucovina si la mare, urmand exemplul ministrului turismului, Elena Udrea, care a promovat deja programul “Pastele in Bucovina”, organizat impreuna cu CJ Suceava, Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, Primaria Suceava.

De asemenea, prima zi de Paste presedintele Romaniei o va petrece pe litoral unde va participa la concertul sustinut de Goran Bregovic. Si ministrul Elena Udrea se va afla in prima zi de Paste la malul marii, unde, in straie bucovinene, va continua promovarea programului “Pastele in Bucovina”, care include si o serie de spectacole, printre care si cele ale lui Goran Bregovic si Gheorghe Zamfir.

In schimb, presedintele PSD, Mircea Geoana, are prea multe oferte si nu stie pe care s-o onoreze. “Colegii de la Valcea m-au invitat si ma bate gandul sa ma duc la Manastirea dintr-un lemn. Am o invitatie si din partea colegilor din Bucovina, dar si una din partea colegilor de la Constanta. Mustata domnului Dragnea imi indica ca e pe cale sa ma invite in zona sa de influenta”, declara in urma cu cateva zile liderul social-democratilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.