Mazare si Nicusor Constantinescu si-au retras candidatul de pe lista PSD, acuzandu-l pe Mircea Geoana ca le-a dat loc neeligibil. Geoana reactioneaza: "Asta-i viata, nu toata lumea primeste locuri eligibile”.

Mircea Geoana este acuzat, intr-o scrisoare primita de la PSD Constanta, ca a desconsiderat filiala condusa de Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, oferind doar un loc neeligibil pentru pesedistii constanteni, si ca i-a promovat pe presedintii de organizatii cu rezultate "slabe si mediocre”.

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta si prim-vicepresedinte al PSD Constanta, a semnat o scrisoare adresata presedintelui PSD, Mircea Geoana, si Biroului Permanent al partidului.

Scrisoarea, intrata in posesia Cotidianului, arata ca organizatia de la Constanta se retrage din campania electorala a partidului pentru alegerile europarlamentare, acuzand faptul ca listele de candidati au fost alcatuite "impotriva interesului national al PSD”.

Totodata, Nicusor Constantinescu il informeaza pe Mircea Geoana ca PSD Constanta il retrage de pe lista de candidati pe reprezentantul sau, Lucian Balut, pe motiv ca acesta, in ciuda meritelor, nu a primit decat locul 17 pe lista candidatilor, loc neeligibil.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.