Executivul a dat unda verde eliminarii liberalilor din institutiile deconcentrate. Seful PSD, Mircea Geoana, spera ca noua imparteala a functiilor va potoli tensiunile din Coalitie.

Guvernul e gata sa potoleasca foamea de functii a pedelistilor si pesedistilor din teritoriu. Iar pentru asta Executivul a aprobat miercuri o ordonanta de urgenta prin care directorii si adjunctii lor din institutiile deconcentrate vor putea fi schimbati din functii. Anuntul a fost facut public joi la Craiova de liderul PSD, Mircea Geoana, cel care si-a exprimat speranta ca prin aceasta masura tensiunile locale dintre PDL si PSD se vor estompa, informeaza MEDIAFAX.

"Ieri (miercuri - n. r.) s-a aprobat in Guvern o ordonanta de urgenta care va permite aplicarea politicii guvernamentale si la nivelul deconcentratelor, la nivel teritorial. Aceasta va permite aplicarea programului de guvernare.

Aici, la Dolj, sper sa ajute la deblocarea relatiilor dintre PSD si PDL“, a declarat Geoana. Potrivit acestuia, in urma ordonantei, schimbarile din institutiile publice deconcentrate se pot face de "sus pana jos“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.