Filialele din Bihor ale PNL si PNG-CD au semnat un protocol de colaborare care prevede sustinerea reciproca in consiliile locale, iar liderii celor doua filiale sustin ca intelegeri similare vor mai fi parafate in cel putin sase judete din Ardeal, transmite corespondentul NewsIn.

Anuntul semnarii protocolului a fost facut, joi, de presedintii celor doua filiale, in cadrul unei conferinte de presa comune. Potrivit celor doi lideri, documentul a fost semnat in data de 7 aprilie, dupa o luna si jumatate de discutii si tatonari, informeaza NewsIn.

"Protocolul prevede sustinerea reciproca a celor doua formatiuni politice in consiliile locale in care avem amandoua partidele consilieri, sustinerea proiectelor la nivel local", a declarat Cornel Popa, presedintele PNL Bihor

Liderii celor doua partide sustin ca documentul a fost avizat si de conducerile centrale ale PNL si PNG si ca intelegeri similare vor fi parafate si in alte judete, precum Alba, Cluj, Satu Mare, Maramures, Salaj si Hunedoara.

"Vor mai fi cel putin sase-sapte judete din Ardeal care vor semna protocoale de colaborare in urmatoarea perioada cu PNL. In plus si la Suceava sunt discutii avansate intre liderii filialelor PNG si PNL." a sustinut Gheorghe Pintea, presedintele PNG-CD Bihor.

Alianta locala dintre PNL si PNG va fi condusa de un Consiliu de Coordonare Judetean format din patru reprezentanti ai fiecarui partid. Organismul se va intruni lunar sau de ori cate ori este necesar pentru a emite hotarari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.