Senatorul PSD, Antonie Iorgovan i-a ridicat, ieri, o statuie prietenului sau Ion Iliescu pe care l-a scos a fi "parintele patriei". Proaspat invinuit in dosarul mineriadelor, Iliescu este, dupa parerea lui Iorgovan, "un salvator de tara". "Dumneavoastra vi se pare normal ca omul care este simbolul social-democratiei in Romania, si care este parintele patriei, pana la urma, care ne-a salvat de la nenorociririle cele mai mari care se puteau intampla: razboiul civil si dezmembrarea tarii, sa aiba dosare penale acum? Astea nu sunt lucruri la care sa meditam?", a declarat plin de efuziune Iorgovan.

Afirmatiile au fost facute de senatorul PSD in contextul in care el risca sa fie exclus din Comisia de Integritate morala a partidului pentru afirmatii "defaimatoare" la adresa unor lideri din actuala conducere a partidului. In acest sens, Iorgovan se foloseste de imaginea "victimei"Iliescu, pe care partidul l-a luat in brate in ultimile zile, pentru a scapa de o eventuala suspendare. "Ne purtam in dezbinare intre noi, iar adversari nu ne iarta. Ne iau pe rand. Azi pe Iliescu, maine pe Nastase, si va ajunge social-democratia o amintire. Vom ajunge la "a fost odata", a mai spus Iorgovan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.