Ministrul Tineretului Monica Iacob Ridzi, a declarat, miercuri, ca liderul PSD Mircea Geoana si-a pierdut reflexele de diplomat, abordand un limbaj de cartier si criticand orice declaratie a presedintelui Basescu in speranta ca va castiga cativa sustinatori, relateaza NewsIn.
"Constat ca Mircea Geoana a inlocuit limbajul diplomatic cu unul de cartier. Probabil ca ii place foarte mult opozitia, vad ca este Gica-contra cu ceea ce se intampla in Romania, toate declaratiile facute de anumite persoane nu sunt in regula in viziunea sa, sau nu sunt facute intr-un moment potrivit. Nu este in regula aceasta atitudine", a comentat liderul democrat-liberal criticile aduse de Mircea Geoana discursului presedintelui Traian Basescu privind situatia din Republica Moldova.

In privinta afirmatiilor liderului PSD ca seful statului ar fi trebuit sa se consulte cu liderii partidelor inainte de a veni cu un mesaj in Parlament, Iacob-Ridzi a subliniat ca presedintele Traian Basescu este singurul care are calitatea oficiala sa faca o declaratie pe aceasta tema in fata Camerelor reunite ale Parlamentui si a aratat ca UE astepta o reactie a Romaniei in privinta evenimentelor din Moldova.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.