Prima motiune simpla din acest an a Opozitiei a generat scandal in plen, desi n-a mai fost nici dezbatuta si nici votata.

Scandal ieri in plenul Camerei legat de motiunea simpla a PNL "Educatia sub cenzura Ecaterinei Andronescu -istoria se repeta“.

Dupa cum se stie, in urma cu doua saptamani, dezbaterile asupra motiunii au fost suspendate, liberalii find acuzati de incalcarea regulamentului pentru faptul ca au modificat textul initial al motiunii.

Ieri, cu 183 de voturi pentru (PDL si PSD) si 3 contra (PNL) - ceilalti deputati liberali si toti din UDMR parasisera anterior plenul in semn de protest fata de modul in care presedinta Roberta Anastase conducea sedinta - s-a aprobat punctul de vedere al Comisiei de regulament, care a stabilit ca modificarea textului reprezinta o incalcare a prevederilor regulamentului Camerei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.