Presedintele PRM l-a vizitat ieri pe Gigi Becali la Directia de Cercetari Penale, acesta declarand la iesire ca i-a dus patronului stelist mai multe carti, o icoana si oua incondeiate

"I-am facut cadou cateva icoane, cele trei romane ale lui Eugen Barbu, doua volume scoase de Academia Romana, opera gazetareasca a lui Tudor Arghezi, cateva carti ale mele cu autograf, un almanah Romania Mare si oua incondeiate de Pasti", a declarat presedintele PRM, precizand ca l-a "trecut" pe Becali pe lista pentru europarlamentare.

"Eu stiu sondajele mele de opinie, la ora actuala am depasit 10 la suta si in mod sigur el va intra in Parlamentul European", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Presedintele PRM a declarat, vineri, ca il va vizita pe Gigi Becali in inchisoare, pentru a-i duce cateva carti si almanahuri, dar, pentru ca acesta are un numar legal de 4 vizite pe saptamana, va incerca sa se duca la el astfel incat sa nu limiteze accesul familiei.

Becali a pierdut recursul de la Tribunalul Bucuresti, care a decis, pe 10 aprilie, ca finantatorul stelist trebuie sa ramana in arest.

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv, pe 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, alaturi de alte patru persoane, respectiv Catalin Otto Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu, Dumitru Beciu.

Becali a fost retinut de procurori pe 2 aprilie la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.