Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Marius Lazar, a fost ales, sambata, presedintele organizatiei judetene a PSD Arad, fiind singurul candidat pentru aceasta functie, transmite corespondentul NewsIn

Lazar a fost ales in unanimitate, primind aproximativ 300 de voturi din partea delegatilor prezenti la Conferinta organizatiei judetene a PSD Arad, organizata la Palatul Cultural din municipiul Arad.

Marius Lazar (40 ani) a fost desemnat, anul trecut, de conducerea centrala a PSD, sa coordoneze activitatea organizatiei din Arad, dupa ce fosta conducere locala si-a depus mandatul, in urma rezultatelor slabe obtinute de social-democrati in judet. La inceputul acestui an, Marius Lazar a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Muncii, fiind coordonator al Departamentului Dialog Social, Legislatia Muncii si Relatia cu Parlamentul.

Participantii la Conferinta organizatiei judetene a PSD Arad au aprobat, sambata, si rezolutia privind sustinerea candidaturii lui Mircea Geoana la functia de presedinte al Romaniei. Totodata, a fost aprobat programul politic al PSD Arad, pentru perioada 2009-2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.