PNG-CD isi manifesta "asentimentul deplin" cu privire la decizia lui Gigi Becali de a candida la europarlamentare pe lista PRM si considera participarea liderului partidului alaturi de Vadim Tudor in cursa pentru PE ca fiind un prim pas spre "consolidarea curentului nationalist crestin"

eprezentantii si sustinatorii PNG-CD isi exprima, prin intermediul unui comunicat de presa remis agentiei NewsIn, sprijinul complet pe care partidul i-l acorda lui George Becali, aflat in pozitia secunda pe lista PRM pentru Parlamentul European.

Acestia anunta ca "organele statutare de conducere ale partidului" vor decide, in cursul saptamanii viitoare, modalitatile in care PNG-CD va colabora cu PRM.

"Anuntul privind candidatura lui George Becali reprezinta un prim pas in directia consolidarii curentului nationalist crestin, de care Romania are atata nevoie pentru a fi reprezentat in Parlamentul European", considera membrii PNG-CD, care isi manifesta "asentimentul deplin" fata de hotararea luata de presedintele George Becali.

PNG-CD, ramas fara presedinte in urma inscrierii lui Gigi Becali in PRM pentru a putea candida la PE, sustine ca lipsa unui lider al partidului este un subiect care "nu are nicidecum un caracter prioritar", motivand ca in mod normal "exercitarea atributiilor de conducere a apartinut permanent presedintelui si Biroului Permanent Central", for de conducere care va coordona si de aici incolo activitatea partidului.

Prioritar pentru PNG-CD este, potrivit comunicatului de presa, "sprijinul complet pe care partidul il va acorda domnului George Becali, aflat pe pozitia secunda pe lista PRM pentru Parlamentul European".

PRM a depus miercuri, la BEC, lista candidatilor la PE, pe primele doua locuri fiind Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali, presedintele PRM precizand ca Becali este liber sa se intoarca in PNG dupa ce va obtine un loc de europarlamentar, dar si faptul ca ideea fuziunii celor doua partide este prematura.

"Mi-am facut datoria de onoare sa-i ofer lui Becali un loc eligibil, locul doi pe lista PRM, pentru ca merita cu prisosinta. Cauza lui Gigi Becali este cauza romanilor drepti, el a devenit un simbol. E un baiat cu suflet curat, de aur", a sustinut presedintele PRM.

Potrivit acestuia, Gigi Becali i-a transmis un mesaj din inchisoare: "Mi-a transmis prin Giovani Becali ca ma iubeste, ma pupa" a povestit Vadim, adaugand ca "Gigi se afla in vehicolul ce-l va duce la PE".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.