Seful Comisiei Juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), intarzie discutarea in plen a cazului colegului sau de partid Serban Mihailescu, acuzat de primire de foloase necuvenite si incalcarea regimului armelor si munitiilor. Desi raportul Comisiei referitor la acest dosar a fost intocmit de trei saptamani, Grebla nu l-a depus inca la Biroul Permanent.

Intrebat despre motivele care au intarziat trimiterea documentului, Toni Grebla a precizat ca acesta va fi expediat zilele urmatoare, urmand sa fie discutat de senatori dupa Sarbatorile Pascale.

"Nu l-am trimis pentru ca nu a fost inca semnat de catre secretarul Comisiei", si-a motivat pesedistul gestul. Contactat de ZIUA, secretarul Mircea Andrei (PDL) a recunoscut ca nu a semnat documentul respectiv, dar a precizat ca a avut motive intemeiate:

"Raportul, care a fost intocmit de catre domnul Grebla, mi-a parvenit abia ieri. Am remarcat insa ca exista unele aprecieri subiective cu privire la nulitatea unor probe, afirmatii care nu au ce cauta intr-un asemenea document. Il voi semna dupa ce voi face cateva modificari de continut, respectiv dupa ce voi elimina precizarile respective".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.