Presedintele PSD crede ca actualul sef al statului ar putea rata finala prezidentiala din toamna, in timp ce partenerilor din coalitie din PDL le transmite ca eventualele actiuni ostile il "lasa rece”.

Desemnat de conducerea PSD candidat la presedintie, Mircea Geoana nu mai cruta deloc PDL si pe presedintele Traian Basescu - cei care par sa-i fie acum mai mult adversari politici decat parteneri de putere.

Prezent luni seara la emisiunea "Editie speciala” de la TVR1, liderul social democrat l-a atacat dur pe seful statului, cel despre care a spus ca s-ar putea sa nu mai ajunga in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna, daca trendul din sondaje se mentine.

"E o saturatie de Basescu in tara: prea mult circ, prea mult scandal. Daca acest ritm de descrestere a lui Traian Basescu se mentine, pana in toamna este foarte posibil sa intre in turul doi doi candidati fara Traian Basescu.

E posibil sa asistam la o surpriza mare care se numeste de fapt absenta lui Traian Basescu din acest decor”a spus Geoana, care a adaugat ca acesti cinci ani de mandat ai actualului presedinte nu au adus mai nimic bun Romaniei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.