PNL a depus, luni, la Biroul Electoral Central, lista candidatilor pentru europarlamentare si cele peste 540.000 semnaturi de sustinere, presedintele partidului, Crin Antonescu, declarand ca aceasta campanie va fi un test pentru capacitatea de mobilizare a formatiunii.

Antonescu a recunoscut ca liberalii pornesc cu "emotii" in aceasta campanie electorala, dar a subliniat ca liberalii care candideaza pentru PE "si-au dovedit capacitatea de a se adapta la nivelul parlamentarismlui european". Liderul PNL si-a exprimat speranta ca aceasta campanie elctorala se va axa pe teme europene si "nu va fi parazitata cu vesnicele noastre subiecte interne, care n-au nicio legatura cu ce se intampla in Europa", informeaza NewsIn.

"Intotdeauna e normal sa ai emotii, dar pornim cu incredere in aceasta campanie, suntem pregatiti pentru a trimite inca o data - mai multi sper de data aceasta -parlamentari care sa reprezinte Romania in Europa cu succes. Avem o lista cu oameni consacrati deja in Europa, cu oameni care si-au dovedit capacitatea de a se adapta la nivelul parlamentarismului european, diferit din pacate inca de cel romanesc. Aceasta campanie va insemna un test pentru capacitatea de mobilizare a partidului. Abia asteptam sa inceapa propriu-zis campania, pentru ca avem ce spune romanilor, si-mi exprim speranta ca aceasta campanie electorala se va axa pe teme europene. Poate ca, in aceste conditii de criza, vom fi in fine atenti la ceea ce conteaza cu adevarat. Noi ne-am construit lista in functie de aceste subiecte si in functie de ceea ce au de facut la Bruxelles", a spus Antonescu.

Potrivit liderului PNL Radu Stroe, liberalii au strans peste 540.000 de semnaturi pentru depunerea candidaturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.