Presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase explica pe blogul sau, intr-un comentariu postat ieri, de ce a ales sa sprijine candidatura lui Mircea Geoana, renuntand astfel sa se inscrie in cursa electorala pentru fotoliul de presedinte al tarii.

"Am vazut in aceste zile reactiile multora dintre voi referitoare la decizia de a nu candida si de a-l sustine pe Mircea Geoana.

Unele dintre ele merg pana la dezamagire si chiar abandon. Nu vreau sa va simtiti tradati. Vreau sa cred ca niciodata un suporter adevarat al unei echipe nu va renunta la a sustine acea echipa, indiferent pe ce loc se afla in clasament", scrie fostul premier.

El i-a asigurat pe cititorii sai ca va sustine mereu echipa, pentru ca numai in acest fel "isi va reveni si va redeveni ceea ce a fost". "Nu neaparat jucatorii, ci numele si blazonul echipei sunt cele mai importante. Blazonul sunt cei trei trandafiri, iar numele echipei este PSD", a conchis Nastase.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.