Mircea Geoana a reusit, in sfarsit, sa-l excluda din partid pe liderul PSD Botosani. Contac il acuza pe Geoana ca ia bani si ca are relatii nepotrivite cu un deputat PSD.
Constantin Contac a fost exclus din PSD, ceea ce inseamna ca acesta isi va pierde, automat, si functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, decizia fiind luata, sambata seara, de Comitetul Executiv Judetean al PSD Botosani, transmite MEDIAFAX. Intr-o declaratie pentru Cotidianul, Contac confirma decizia luata in absenta sa si ameninta ca aceasta nu va ramine fara urmari.

Fostul lider local al PSD spune ca in spatele hotararii de sambata se afla vointa lui Mircea Geoana, luata prin interpusii sai din PSD Botosani: deputatul Andrei Dolineaschi si consilierul Mihai Darie. Despre primul dintre ei, Contac afirma ca gurile rele spun ca “ar fi copilul lui de casa si ca ar fi niste relatii, pe care mi-e si jena sa le spun eu, intre dansii”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.