Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Pitesti, ca atat Politia, cat si Parchetul au dat dovada de exces de zel in cazul Gigi Becali si ca, din punctul sau de vedere, scandalul a fost creat pentru a distrage atentia de la "scandalul generat de familia Basescu".
"Retinerea de 29 de zile nu este motivata, nu are temei. Sa fim cinstiti, Gigi Becali e un pericol social? E un pericol social doar atunci cand apare la televizor, pentru ca e un fals model pentru romani si pentru tanara generatie", a afirmat prim-vicepresedintele PNL, potrivit NewsIn.

Totodata, Orban a adaugat ca, din punctul sau de vedere, scandalul Becali a fost creat special pentru a distrage atentia opiniei publice de la "scandalul generat de familia Basescu". "Ma asociez analistilor care au spus ca scandalul Becali este creat ca sa stinga scandalul generat de familia Basescu si de dezvaluirile legate de averea si de implicarea reprezentantilor familei Basescu in tot felul de afaceri oneroase. Alt scop mi-e deocamdata greu sa identific, dar probabil ca exista si un alt scop. Vom afla pana la urma care este si acest scop" a mai spus Ludovic Orban.

Declaratiile prim-vicepresedintelui PNL, Ludovic Orban, au survenit in contextul intalnirii sale cu organizatia municipala din Pitesti, unde in cursul zilei au loc alegeri pentru stabilirea noii conduceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.