Senatorul PSD, Miron Mitrea, isi acuza colegii de partid ca incearca sa caute solutii sa il dea afara din partid sau sa il faca sa renunte. Mai mult acesta sustine ca liderii PSD au inceput sa il si ameninte, prin intermediul presei si a institutiilor publice.

"Grupul de interese care isi aroga momentan rolul de presedinte al PSD are o problema cu marimea mea. Vrea sa ma micsoreze si sa ma puna in insectar, asa cum a facut si cu alti lideri ai partidului", spune Mitrea intr-un mesaj postat pe blogul sau.

Fostul ministru al Transporturilor sustine ca liderii social-democrati incearca de cateva saptamani sa duca in derizoriu orice discutie lansata de catre acesta despre soarta partidului, insa numai in fata camerelor de filmat.

"Cand se aduna intre ei prin birouri, cauta solutii ca sa ma dea afara din partid sau, macar, sa ma faca sa renunt la lupta pe care am declansat-o impotriva lor. Preocupari firesti pentru niste <barbati> politici obisnuiti sa lupte numai prin catacombe", mai scrie Mitrea pe blog.

Senatorul PSD sustine si ca liderii partidului au inceput sa il ameninte, voalat, prin intermediul presei. Acesta s-a aratat deranjat de comentariul presedintelui PSD, Mircea Geoana, care declara la inceputul acestei saptamani "lasati-l pe Mitrea, saracu’, ca are alte probleme", facand referire la propunerea senatorului de organizare a unui Congres extraordinar al partidului.

Mitrea sustine ca ura colegilor sai merge atat de departe incat institutii ale statului in care "acestia au oameni pe care ii controleaza" au inceput sa se preocupe de persoana acestuia si de apropiatii sai.

Fostul ministru sustine insa ca nu se va lasa intimidat de amenintarile "grupurilor de interese" si nu le va da satisfactia de a pleca din partid. "Nu mi-e frica, tovarasi! Asa cum am avut curajul sa-mi dau demisia din Parlament ca sa fiu anchetat de procurori politici, n-o sa-mi fie frica acum sa ma lupt cu toate ticalosiile voastre. Nu voi inceta sa vorbesc, pentru ca stiu ca am dreptate", incheie Mitrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.