Avansari la PSD: Mircea Geoana - strateg-sef al PSD pentru europarlamentare, si nevasta lui Ponta - locul al treilea pe lista pentru euroalegeri.

Liderii PSD au avut ieri o sedinta restransa si neoficiala in cadrul careia au decis ca Mircea Geoana sa fie strategul-sef al campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Presedintele PSD a anuntat de altfel, dupa sedinta, ca s-a constituit grupul strategic de campanie pe care il va conduce personal si din care mai fac parte Ion Iliescu, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Dan Nica si Liviu Dragnea. Geoana a anuntat totodata ca a fost constituita si o echipa tehnica de campanie, condusa de secretarul general interimar al PSD, Valeriu Zgonea.

Liderii PSD au mai stabilit si componenta nominala a primelor trei locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare, cel mai mare castig revenind familiei Sarbu-Ponta, sotia lui Victor Ponta si fiica ministrului Ilie Sarbu, Daciana, urcand pe locul al treilea, considerat sigur din punct de vedere electoral.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.