Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat ca, daca Elena Basescu va deschide un cont pentru finantarea campaniei sale electorale pentru Parlamentul European, este dispusa sa contribuie cu o donatie, alaturi de toti cei care vor ca fiica presedintelui sa obtina mandatul de europarlamentar.

"Daca Elena Basescu va avea nevoie de finantarea campaniei si isi va deschide un cont in care sa fie depuse donatiile celor care o sustin, sigur ca voi contribui si eu cu o suma", a declarat, luni, Elena Udrea. Ea a afirmat ca rezultatul campaniei Elenei Basescu va reflecta popularitatea acesteia, pentru ca voturile obtinute de ea ar fi voturi obtinute pe cont propriu, nu pe o lista de partid, transmite NewsIn.

Udrea nu a exclus ca fiica presedintelui sa ia si din voturile care, in mod normal, s-ar indrepta spre PD-L, dar a sperat ca Elena Basescu va atrage in special voturile tinerilor care altfel nu sunt inclinati sa se prezinte la scrutin. "Cred ca ea ar putea sa obtina voturile tineretului mai modernist, ca sa spun asa. O parte dintre femeile tinere, inclusiv eu, au facut trecerea spre seniorii din politica foarte rapid, inclusiv la tinuta sau la modul de comportare, si au intrat in acest frame in care sa nu atraga atentia", a spus secretarul executiv al PD-L.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.