Fiica presedintelui ascunde multe surprize: Q Magazine a descoperit ca ea a facut bani nu numai din afaceri cu trabucuri, cafenele, avocatura sau notariat, ci si din consultanta manageriala pentru holdinguri, ba chiar si din sondaje de opinie.

Pe 25 octombrie 2007, Ioana a lansat la apa, extrem de discret, o firma numita Creative Business Point SRL, cu actionar unic in persoana fiicei presedintelui si al carei obiect declarat de activitate este consultanta de afaceri si managementul holdingurilor, iar in secundar ea se ocupa si cu sondaje si studierea pietei, ba chiar si cu organizarea de spectacole.

Ioana Basescu a declarat azi, pentru Q Magazine, ca firma respectiva a produs destui bani pe perioada cat a functionat, dar a tinut sa precizeze ca dupa intrarea in notariat a sistat activitatea acesteia: "Firma exista si acum, nu am lichidat-o, numai ca bilantul e zero, nu mai deruleaza niciun fel de activitati".

Interesant de remarcat, totusi, Ioana Basescu a infiintat firma respectiva la aproape un an dupa promovarea examenului de notar si cu doua luni inainte de a-si lua postul, efectiv, in primire, in localitatea Paunesti. Altfel spus, ea a creat o societate, desi stia, in mod cert, ca va incepe curand activitatea de notar, pe durata careia firma in cauza urma sa fie bagata in "adormire".

Fiica presedintelui mai spune ca poate "sa justifice fiecare leut pe care l-a castigat de-a lungul timpului" si ca recentele dezvaluiri ale presei privind proprietatile sale imobiliare sunt mult exagerate: "Eu nu am decat un apartament in care locuiesc, pe care l-am cumparat din banii obtinuti din vanzarea vilei pe care am avut-o la Corbeanca. De asemenea, pot sa va spun ca vila din localitatea Creata, Ilfov, care mi-a fost atribuita, nu imi apartine mie, ci ii apartine integral iubitului meu, Giovanni Francesco. Daca as fi fost solicitata la momentul cand presa a facut respectiva «dezvaluire», as fi pus inca de atunci lucrurile la punct, dar acest lucru nu s-a intamplat, din pacate...".


Despre autor:

Q Magazine

Sursa: Q Magazine


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.