Adrian Thiess si Cornel Comsa, consilieri ai primarului general Sorin Oprescu, alaturi de Victor Dumitru, fost consilier al edilului, au semnat pentru sustinerea candidaturii Elenei Basescu la euroalegeri.

Toti cei trei au aratat ca sem­natura lor a fost data Elenei Basescu pentru ca este candidat independent si nu pentru ca este fiica sefului statului.

"Semnatura pentru sustinerea Elenei Basescu a fost acordata in calitate de persoana fizica si nu are legatura cu calitatea de consilier al prima­rului Capitalei", a declarat, sam­bata, Adrian Thiess pentru Mediafax.

La randul sau, fostul sef de campanie al actualului primar general, Victor Dumitriu, a explicat ca semnatura pentru sustinerea candidaturii Elenei Basescu a fost "un gest de solidaritate" fata de ideea unui candidat independent.

Cornel Comsa a sustinut ca legea in Romania diminueaza capacitatea cetatenilor independenti de a participa la luare unei decizii politice si chiar de a candida in cursele electorale, subliniind ca gestul sau reprezinta o pledoarie pentru independenta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.