Candidatura presedintelui PC Daniela Popa pentru Parlamentul European a primit interzis de la Dan Voiculescu, care a decretat ca-l prefera pe Codrut Seres.

"Se vede cine este seful partidului. Daniela Popa nu a condus niciodata de fapt PC, el nu a fost lasat din mana de Voiculescu.

A fost un presedinte tablou, doar de fatada. Unde s-a mai pomenit ca un presedinte de partid sa primeasca interdictie in a candida pentru o functie", ne-a declarat un lider PC. Popa anuntase in mod oficial vineri ca si-a depus candidatura pentru Parlamentul European si ca isi doreste sa fie trecuta pe lista.

Decizia sa i-a infuriat pe ceilalti oameni cu greutate din partid, care au inceput pregatirile pentru schimbarea acesteia din fruntea conservatorilor. "Candidatul PC pentru europarlamentare este Codrut Seres, care va activa in Parlamentul European in cadrul grupului socialistilor europeni", a hotarat Voiculescu, aratand astfel ca i-a ridicat protectia Danielei Popa.

Felix, dupa cum apare in documentele de la CNSAS, sustine ca nu este nicio problema ca reprezentantii PC sa activeze in grupul socialistilor europeni, chiar daca, pe propriul site, partidul lui Voiculescu se proclama unul de dreapta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.