Senatorul PSD Miron Mitrea a recunoscut, pentru HotNews, ca a creat un grup special, la sediul central al partidului, a carui preocupare este postarea de mesaje electronice, in mass-media on-line, care sa reflecte punctul de vedere al social-democratilor romani. Mitrea insusi mai obisnuia sa posteze sub pseudonimul "Decebal".PDL si PNL ar avea si ei oameni care se ocupa cu asa ceva.

“Eu am infiintat celula din Kiseleff 10, acum cativa ani”, a afirmat Mitrea in emisiunea “Discutia de luni”, realizata de HotNews.ro si RFI si moderata de Dan Tapalaga. Miron Mitrea a explicat ca este vorba de un grup de “2-3 oameni” care fac comentarii favorabile PSD si impotriva altor partide, atat pe site-uri, cat si prin SMS, la emisiunile tv care permit acest lucru.

Duminica seara la Realitatea TV , Mitrea a povestit ca si el mai obisnuia sa posteze, folosind adesea pseudonimul "Decebal". Potrivit lui Mitrea, PDL sta cel mai bine, avand 10-15 oameni alocati in acest sens, in timp ce la PNL sunt 6-7 oameni.

Mitrea a vorbit despre “celula din Kiseleff 10” dupa ce, in timpul intalnirii on-line cu cititorii


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.