Deputatul de Dolj, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut ieri, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Craiova, ca PRM-ul detine o inregistrare audio in care fostul presedinte al partidului, Cornel Ciontu, a cerut unui afacerist, membru al PSD, suma de 500.000 de dolari pentru a sustine partidul sau.

"Saptamana trecuta am primit o caseta, foarte bine inregistrata, in care se aude vocea lui Corneliu Ciontu intr-o discutie cu un afacerist, apropiat al lui Miron Mitrea. Ciontu, alaturi de domnul Tulugea, ii cerea afaceristului 500.000 de dolari pentru ca sa faca anumite demersuri pe langa organizatiile judetene sa sprijine PSD", a afirmat Olguta Vasilescu.

Deputatul de Dolj mai spune ca afaceristul, al carui nume nu a vrut sa-l desconspire, este membru cunoscut al PSD, recunoscand, totodata, ca in mare parte destituirea lui Ciontu din fruntea PRM i se datoreaza. "Suntem in negocieri cu unele televiziuni pentru a da inregistrarea audio. Nu este vorba de o negociere de bani, ci de a o difuza la o ora de maxima audienta".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.