Adrian Nastase a anuntat, vineri, la Mizil, ca lista pentru europarlamentare din partea PSD va fi deschisa de Adrian Severin si Rovana Plumb, in privinta Laviniei Sandru lucrurile nefiind inca transate in interiorul formatiunii sale

"Ceea ce va pot spune sigur, in premiera, este ca lista PSD pentru alegerile europarlamentare de anul acesta va fi deschisa de Adrian Severin si Rovana Plumb", a spus Nastase, potrivit NewsIn.

"Nu stim inca nimic, nu s-au terminat discutiile privitoare la candidatura doamnei Lavinia Sandru", a continuat Nastase.

In schimb, prezenta la Mizil alaturi de Nastase, Rovana Plumb a spus ca Sandru ar trebui sa faca ceea ce a facut si Elena Basescu, adica sa candideze ca independent.

Nastase a participat la Mizil, alaturi de peste 100 de elevi ai scolilor din localitate si membrii PSD Prahova, la o actiune de ecologizare a terenului unde urmeaza sa fie construit un parc industrial, proiect demarat de fostul premier impreuna cu autoritatile locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.